CAP DE LLISTA A LES ELECCIONS DE MAIG

El passat 8 de Febrer va resultar elegit per unanimitat dels membres de l’agrupació independent  Acord per Maçanet en Josep Mª Ciurana Planas com a cap de llista a les properes eleccions municipals de Maig.

Amb aquesta ja seran cinc les comeses electorals en que ha participat Acord per Maçanet i que li han donat al llarg dels anys un total de 12 regidors i dues alcaldies. La fortalesa del suport dels electors que es distribueixen per tot el municipi, tant del nucli  com també i, de manera destacada al medi rural i urbanitzacions,  han fet d´Acord per Maçanet una força decisiva de govern.

El partit encara amb la il·lusió d´un fort suport ciutadà el repte de revalidar la tasca de govern començada per en Josep Mª Ciurana en l’ultima legislatura i que s’ha concretat principalment en:

  • La renovació del cos tècnic municipal que avui dia ja podem dir que està finalitzat
  • La creació de la policia
  • L’expropiació de la xarxa d´aigua de Residencial Park
  • La construcció del nou magatzem de la brigada.

El militants del grup van  revalidar les actuacions dels seus regidors  en l´ultima legislatura i van donar la benvinguda als nous membres del grup.

El partit mantindrà  la seva vinculació al moviment d´Independents per la Selva amb els que han participat des del primer dia a la seva fundació i del que en formen part de l’executiva.