Qui som

Acord per Maçanet està format per un grup de massanetenques  i massanetencs units per una vocació: el benestar del nostre municipi i de les persones que en formen part.

A Acord per Maçanet hi ha persones de totes les ideologies, des de votants d’esquerres a votants de dretes, passant  per votants de centre. Independentment de la creences polítiques personals, tots tenim el mateix objectiu : treballar en benefici del poble.

Les persones que formem Acord per Maçanet no tenim interessos de partit, som oberts, plurals i disposats a treballar per Maçanet de la Selva i la seva gent, des de la proximitat. Ens uneix l’estima al poble, actuar amb transparència, honestedat i ser propers als ciutadans, amb vocació de servei i solidaritat.

A Acord per Maçanet no existeix una cúpula de partit que ho decideix tot, com succeeix a altres partits polítics. Acord per Maçanet és un partit totalment transversal, en el que qualsevol membre pot aportar les seves idees i opinions, és escoltat per la resta del grup i pot fer propostes, i aquestes propostes es poden tirar  endavant. Des del grup d’Acord per Maçanet treballem pels ciutadans, no pels partits polítics.

Acord per Maçanet esta adherit a Independents de la Selva,  coalició política comarcal que agrupa els grups independents de la comarca de la Selva, però des de la llibertat de desenvolupar les polítiques que cada municipi consideri oportunes, no des de la submissió a un partit.